Contact Us

38 Korte Achteromstraat
Antwerpen, Vlaanderen, 2018
Belgium

titels.00_01_24_22.Still002.jpg

PRODUCTIES

Corporate movies

producties

Verhalen komen in allerlei vormen. Poolhert helpt ze graag te vinden en te vertalen voor jouw.

HENRI VAN DE VELDE AWARDS 2016

POOLHERT CREËERDE VIDEO'S OVER DE WINNAARS VAN DE HENRI VAN DE VELDE DESIGN AWARDS 2016. EEN BLIK ACHTER DE SCHERMEN bij ENKELE WINNAARS.

Memory Stone © Poolhert Productions 2016

HVDV AWARD WINNER 2016 - FEEL GOOD 

De Memory Stone is een nieuw en modern vormgegeven gedenksteen voor op een begraafplaats of voor een urnen herdenkingsplaats. Deze gedenksteen is in de vorm van een suikerboon, waardoor de levenscyclus van het geboren worden en het weer weggaan van deze wereld wordt uitgebeeld. 

Maggie Shelter © Poolhert Productions 2016

HVDV AWARD WINNER 2016 - LIFE QUALITY

Maggie Shelter is een tent die alle voordelen van een gebouw biedt die ingezet kan worden door humanitaire hulporganisaties om bijvoorbeeld patiënten in op te vangen of kinderen in les te geven. 

 

 

INGA WELLBEING  © Poolhert Productions 2016

HVDV AWARD WINNER 2016 - BETTER HEALTH

De makers van INGA willen patiënten ontzien van het oncomfortabele gevoel dat ze kunnen krijgen bij het dragen van de traditionele ziekenhuiskledij. INGA heeft een vernieuwende modelijn op de markt gebracht met comfortabele en modern uitziende ziekenhuiskledij voor zowel mannen als vrouwen.

 

STUDIO DOTT © Poolhert Productions 2016

HVDV AWARD WINNER 2016 - DESIGN RESEARCH

De stad Aalst bouwt met AIPA, wat staat voor Ageing in place Aalst, een platform waar bewoners, zorgverleners en bedrijven elkaar kunnen ontmoeten. In samenwerking met het designbureau Studio Dott worden inspiratiesessies geleidt om in samenspraak tot innovatieve ideeën te komen. 

HaspenCUBES © Poolhert Productions 2016

In de winter moet de tempratuur op fruitplantages omhoog gebracht worden om het aanvriezen van de knoppen aan de bomen te voorkomen. Frédéric Boonen ontwikkelde daarom een efficiëntere vuurpot die volledig opbrandt en grondstoffen uit eigen streek verbruikt. 

Design from Palestine © Poolhert Productions 2016

Het exclusieve designlabel Design from Palestine presenteert producten die iets zeggen over hoe het is om in het hedendaagse Palestina te wonen en laten ons nadenken over de invloed van kunst in een conflictgebied. De producten zijn stuk voor stuk ontwerpen door hedendaagse ontwerpers en kunstenaars in samenwerking met lokale producenten en ambachtslieden. 

I HAVE A DREAM

DEZE VIDEO TOONT DE PRESENTATIE VAN EEN CONSTRUCTIE KUNSTWERK TE SINT-LODEWIJK IN WETTEREN. Dit kunstwerk is het resultaat van SVEN'S zoektocht binnen Sint-Lodewijk naar hoe dromen hier ontstaan. 

VIDEO: POOLHERT PRODUCTIONS, LUCHTBEELDEN: KOPTERMAN


NDVR - WIJ KOPEN SAMEN DEN OUDAAN

een poolhert productie voor "wij kopen samen den oudaan"

VLAAMSE OVERHEID - HERKEN EEN BEROERTE

CONCEPT: ABSOLUUT

CAMERA, MONTAGE & GRAPHICS: POOLHERT IN OPDRACHT VAN ABSOLUUT

TV LIMBURG - KOEN BUYSE OP PAD MET AFVALOPHALERS

CONCEPT: ABSOLUUT

CAMERA & MONTAGE: POOLHERT IN OPDRACHT VAN ABSOLUUT

CAMERA: STIG JUNES

DESIGN VLAANDEREN - KONIJN MET PRUIMEN


CINEMA-SPOT GAZET VAN ANTWERPEN


10 JAAR SIENNA


MUSEUM M - EEN WERELD VAN HERINNERING