Contact Us

164 Amerikalei
Antwerpen, Vlaanderen, 2000
Belgium

edit2.00_02_36_12.Still001.jpg

DE MORGEN

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Sed posuere consectetur est at lobortis.


de morgen

Poolhert voor De Morgen online


JULIE © POOLHERT PRODUCTIONS 2017

ONTDEK JULIE'S KRACHTIGE VERHAAL OVER HAAR LEVEN ALS TRANSGENDER.

 

CLAUDINE © POOLHERT PRODUCTIONS 2016

SAMEN MET LIEVE BLANQUAERT ONTMOETTEN WE CLAUDINE. ONTDEK HAAR INSPIRERENDE VERHAAL OVER HOE ZE BORSTKANKER OVERWON.

 

Ushermom © Poolhert Productions 2016

In opdracht van De Morgen hebben we deze productie gemaakt over de 1-jarige Jackson. Zeven maanden na zijn geboorte bleek hij het syndroom van Usher te hebben, waardoor hij doof is geboren en later ook blind zal worden.

 

Ontmoet Meester Hugo © Poolhert Productions 2016

Meester Hugo wist al van jongs af aan dat hij onderwijzer wilde worden. Nu geeft hij al veertig jaar les in hetzelfde klaslokaal aan het eerste leerjaar. Door de jaren heeft hij dingen zien veranderen, maar kinderen van zes jaar blijven voor hem nog altijd kinderen van zes jaar. Na al die jaren lesgeven geniet meester Hugo nog elke dag van zijn werk. 

Ontmoet de Antwerpse slam poet Mon Geveer © Poolhert Productions 2016

Mon, artiestennaam van Simon Den Haerynck, neemt deel aan het Belgische slam poetry kampioenschap in Brussel, een evenement waarbij verschillende dichters hun poëzie voordragen aan een publiek. 

De fans tijdens de WK match Italie-Belgie © Poolhert Productions 2016

Voor De Morgen brachten wij de reacties van de kijker in beeld tijdens het WK. Belgische supports kijken gepassioneerd toe en zien het WK van 2016 langzaamaan aan zich voorbij gaan.

 

Tegen gratis werken in de creatieve sector © Poolhert Productions 2016

Mensen kunnen zich niet inbeelden dat ze een restaurant opbellen om te vertellen dat ze geen budget hebben, maar wel graag komen om te eten. Toch wordt de creatieve sector dagelijkse geconfronteerd met dit soort vragen. In de samenleving wordt het al snel vanzelfsprekend gevonden om creatieve diensten als gratis de beschouwen, terwijl dit in andere sectoren ondenkbaar is.  

RAFC volgend jaar beter © Poolhert Productions 2016

Supporters van alle leeftijden komen één keer per week naar het RAFC-voetbalstadium om zich te onttrekken van de wekelijkse sleur. Voetbal brengt allerlei emoties bij de supports naar boven, zowel goede als slechte, zo ook in de strijd met Eupen om de eerste klasse. RAFC laat de winst dit jaar aan zich voorbij gaan, maar volgend jaar weer een nieuwe kans.     

Laat ons nog wat gras dat nog groen is © Poolhert Productions 2016

Voor het uitbreiden van de industrie van H. Essers heeft minister Schauvliege een voorstel ingediend om nog meer beschermd bos te kappen in de omstreken van Genk. Langzaamaan verdwijnt er steeds meer natuur om plaats te maken voor industriegebied. Omwonenden roepen een halt toe om verdere ontbossing van het gebied te voorkomen.  

LUCHTBEELDEN DOOR LUCHTWERK

Sans-papiers, sans possibilité © Poolhert Productions 2016

Een tijdelijk vluchtelingenkamp in het Maximiliaanpark in Brussel wordt opgeheven en iedereen moet vertrekken. Toch blijft een deel van het kamp dat bewoond wordt door de sans-papiers staan. Zij kunnen zonder papieren geen kant op en hebben geen rechten. Daarom roepen de sans-papiers mensen op om hen niet te vergeten, want het enige wat ze willen zijn leefbare omstandigheden. 

Welkom in België © Poolhert Productions 2016

Vluchtelingen komen naar België in de hoop op een leefbare toekomst. In Brussel bij het Maximiliaanpark staan ze in de rij te wachten om de juiste papieren te ontvangen. Tot het moment dat ze deze krijgen zijn ze noodgedwongen om op straat te leven, omdat ze geen andere kant op kunnen.