Contact Us

164 Amerikalei
Antwerpen, Vlaanderen, 2000
Belgium

selectie.00_10_53_08.Still001.jpg

REPORTAGE


reportage

Een selectie kleine verhalen van bijzondere mensen. 
 

bomma en maurits © POOLHERT PRODUCTIONS 2017

KORTE DOCUMENTAIRE 'BOMMA EN MAURITS' GECREËERD DOOR POOLHERT VOOR DOC 7 OP CANVAS. Bomma en Maurits leerden elkaar acht jaar geleden kennen op seniorennet. De liefde komt en ze is daar. Dit is hun ontroerende verhaal.

groot familie © POOLHERT PRODUCTIONS 2017

gerenomeerd belgisch theatermaker stefan perceval creëerde samen met de anderstalige leerlingen van open school antwerpen een toneelstuk dat gaat over liefde, moeder, afkomst en nog veel meer. Wij brachten dit in beeld.

CHARLIE GOES - TEASER  © POOLHERT PRODUCTIONS 2017

CHARLOTTE BELANDT IN 2012 NA EEN SKI ONGEVAL IN DE ROLSTOEL. ZE WIL ZICH NIET LATEN BEPERKEN EN MAAKT EEN BUCKETLIST. 

HAAR VERHAAL KAN JE VOLGEN OP HAAR BLOG: https://charliegoesblog.wordpress.com

Meet Youssef © Poolhert Productions 2016

Vluchtelingen komen naar Europa in de hoop op een beter leven en een deel van hen probeert naar Groot-Brittannië te gaan, maar het merendeel blijft vastzitten in het noorden van Frankrijk. Net buiten het Franse stadje Duinkerke bevindt zich een geïmproviseerd vluchtelingenkamp met zeker 2500 migranten die in erbarmelijke omstandigheden moeten leven, zo ook de kleine Youssef. 

De Sinksenfoor © Poolhert Productions 2016

Zes omwonenden van het Zuid hebben gereclameerd over overlast van de Sinkenfoor, de grootse kermis van Antwerpen. Hun aanklacht is ingewilligd en na 43 jaar op de Waalse Kaai te hebben gestaan moeten de kermis uitwijken naar park spoort oost. Na aanleiding van de verhuizing hebben we gesproken met de foorkramers. 

De nachtwinkel © Poolhert Productions 2016

Antwerpen wil met het invoeren van de imagotaks het aantal zaken, zoals videotheken, internetcafés en nachtwinkels, die het imago van de stad omlaag kunnen halen beperken. We spreken met nachtwinkeluitbaters, de nachtbewakers van de straat, om te horen welke impact deze belasting op hun zaak en privéleven heeft.